Woningmakelaardij

Verkoop woning

Als u uw woning wilt verkopen, is het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw makelaar. Wij begeleiden u van begin tot eind in het verkoopproces. Zo geven we verkooptips en helpen wij bij het maken van professionele foto’s. Na een bezichtiging geven wij altijd goede en snelle terugkoppeling. Verder nemen wij onze taak als verkoopmakelaar tijdens de bezichtigingen net zo serieus. We nemen de tijd voor een bezichtiging en adviseren uitgebreid tijdens de rondleiding. We zijn altijd bereikbaar, ook in de avonden en de weekenden, en passen ons aan de wensen van de klant aan. We verplaatsen ons in de klant en leveren maatwerk.

Aankoop woning

Wilt u een woning kopen? De hulp van een makelaar bij de aankoop van een woning wordt nogal eens onderschat, maar verdient zichzelf altijd terug. Zelf bent u namelijk altijd emotioneel betrokken bij de aankoop van een woning en bekijkt u een woning vanuit dat oogpunt. Als onafhankelijk aankoopmakelaar heb je oog voor andere dingen en zie je vaak meer. Een aankoopmakelaar geeft dus advies, maar is ook in de rest van het traject van grote waarde. Zo nemen wij de koopovereenkomst voor u door en nemen wij het hele proces uit handen tot aan de overdracht. Allemaal voordelen waar u van profiteert als u werkt met een aankoopmakelaar.

Verhuur woning

Denkt u erover om uw huis te verhuren? U krijgt dan te maken met huurrecht en zaken waar u mogelijk weinig verstand van heeft. Wij helpen u graag met het contract, nemen eventueel ook het beheer voor u over en verzorgen de huurincasso. Wij beschikken over een grote, wisselende woningportefeuille en hebben veel ervaring met de huur en verhuur van particuliere woningen. Voor het verhuren van uw woning bent u bij ons dan ook in goede handen.

home-diensten-afbeelding-tgoeiehuys-02.svg

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u een woning verkopen, verhuren of kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bekijken dan samen de opties en begeleiden u van A tot Z gedurende het gehele proces.

Neem contact op ▸

Een woning kopen, verkopen of verhuren? Wij helpen u graag!

Neem contact op ▸
Scroll naar boven