Taxaties

Als u uw huis wilt laten taxeren, dan zoekt u een onafhankelijke, betrouwbare taxateur. Onze taxateur Neliënne van Wijk heeft ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij en verzorgt al meer dan 10 jaar uitsluitend taxaties van woningen. Haar secure en uitgebreide werkwijze zorgt voor kwalitatief hoogwaardige rapporten en gevalideerde taxaties die voldoen aan de laatste richtlijnen. Een taxatierapport moet namelijk aan heel wat kwaliteitseisen voldoen, waardoor een brede marktkennis en jaarlijkse bijscholing noodzakelijk is. Als vastgoedkantoor zijn wij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en zijn wij NRVT gecertificeerd.

Een taxatie bij ‘t GoeieHuys

Als u door ons een taxatie wilt laten uitvoeren voor de verkoop, aankoop herfinanciering of verbouwing van een woning, komt onze taxateur langs voor een volledige opname van de woning. Dit gebeurt zeer nauwkeurig en volgens de officiële meetinstructies.

Hierna neemt de taxateur alle andere belangrijke zaken door die bepalend zijn voor de waarde van de woning, zoals de ligging, de onderhoudssituatie, de afwerking en eventuele externe factoren die van invloed zijn op de waardering.

Al deze bevindingen tezamen leggen wij vast in eerlijk, gedegen en helder taxatierapport, dat ter validatie altijd langs het NWWI gaat voordat u het van ons krijgt. 

NWWI

Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut. Dit instituut keurt de taxatierapporten van aangesloten taxateurs en controleert of deze volgens de richtlijnen van het NWWI zijn opgesteld. Met een door dit instituut gevalideerd taxatierapport weet u dus zeker dat u een betrouwbare, onafhankelijke en nauwkeurige taxatie in handen heeft.

taxaties-nelienne-afbeelding-tgoeiehuys.png

"In vastgoed maakt een sterk netwerk het grote verschil. Het bij elkaar brengen van de juiste partijen, daar halen wij als team enorm veel voldoening uit."

~ Neliënne van Wijk, erkend taxateur

Vraag een taxatie aan ▸

5-team-t-goeiehuys-vastgoed.png

Onze taxateur

Neliënne van Wijk
010 - 202 82 11
nelienne@goeiehuys.nl

Taxatie aanvragen (1/2)

Objectgegevens

Scroll naar boven