Over ons

‘t GoeieHuys Vastgoed is een allround makelaar met een brede kennis van de vastgoedmarkt, gevestigd in Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons terecht voor de verkoop of aankoop van vastgoed, het huren van onroerend goed en taxaties.

Wij houden van doorpakken en gaan bij ieder project even proactief te werk. 

Door onze actieve houding bereiken we vaak snel en effectief het gewenste resultaat. Ook duidelijkheid vinden wij belangrijk. We werken nauwkeurig en integer, komen afspraken na, leveren complete informatie en communiceren helder.

Onze kracht als allround vastgoedmakelaar zit in het breed kunnen bedienen van onze klanten. Ieder vraagstuk op het gebied van vastgoed kunnen wij beantwoorden. 

Samen sterk, dat is ons credo.

Dit ziet u terug in de manier waarop wij als team graag werken. Door ons hele team te betrekken bij elk proces, brengen wij al onze kwaliteiten bij elkaar en behalen we voor onze klanten het maximale resultaat. U ziet het ook terug in ons brede netwerk.

Met een sterk, betrouwbaar netwerk krijgen we dingen voor elkaar die je anders niet zou bereiken. Tot slot komt ons credo terug in onze relatie met de klant. Een traject doorloop je met elkaar, vinden wij. Daarom houden wij van persoonlijk en informeel contact en investeren we graag in onze klantrelaties.

Neem contact opBekijk ons team

Designelement - Pijl

Bekijk ons team

5-team-t-goeiehuys-vastgoed.png

Nelienne van Wijk

Register Makelaar - Taxateur

nelienne@goeiehuys.nl
(010) - 202 82 11

over-ons-emma.png

Emma Breda

Manager Vastgoed Beheer

emma@goeiehuys.nl
(010) - 202 82 11

marlies-over-ons.png

Marlies van der Graaf

wilma-over-ons.png

Wilma de Jong

Hulp nodig? Wij helpen u graag!

Neem contact op ▸
Scroll naar boven