Home ›› Makelaar Capelle

Makelaar Capelle: partner bij aan- en verkoop vastgoed

De koop en verkoop van vastgoed vraagt over het algemeen veel tijd en aandacht. Als makelaar Capelle aan den IJssel helpen wij u bij de aankoop, verkoop en verhuur van een woning of bedrijfspand. We begeleiden het hele verkooptraject. Onze taxateur bepaalt de waarde van uw woning met taxatie Capelle en wij geven verkoopadvies en -tips.

Makelaar Capelle gesprek
Neem contact op ▸

’t Goeie Huys Vastgoed is zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Heeft u een allround makelaar Capelle aan den IJssel nodig? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij hebben kennis van de vastgoedmarkt en zijn daarom een betrouwbare partner bij de aan- of verkoop van vastgoed. We kunnen ook de waarde van uw vastgoed bepalen. Onze taxateur verzorgt taxatie Capelle.

Makelaar Capelle: verkoop

Bij de verkoop van vastgoed komen wij als makelaar Capelle met onze ervaring op de vastgoedmarkt tot het beste resultaat voor u. Bij de verkoop maken wij professionele vastgoedfoto’s en geven wij u zowel verkoopadvies als de beste verkooptips. Als verkoopmakelaar geven wij tijdens de bezichtiging uitvoerig advies en uitleg aan kijkers. Na de bezichtiging krijgt u als verkopende partij een terugkoppeling van ons.

Makelaar Capelle: aankoop

’t Goeie Huys Vastgoed is een bekende makelaar Capelle en de regio Rotterdam-Rijnmond. Wij zijn ervaren met de koop en verkoop van vastgoed. Daarom zijn wij uitermate geschikt als onafhankelijk aankoopmakelaar. Samen met u bezichtigen wij de woning. Wij kijken met een andere blik naar het te koop staande perceel. Kwaliteit en (gebrek aan) onderhoud zijn zaken die ons bezig houden. Terwijl u kijkt naar de mogelijkheden op het vlak van woongenot en leefbaarheid. We geven als aankoopmakelaar in advies, nemen de koopovereenkomst met u door en begeleiden het traject tot aan de overdracht.

Makelaar Capelle brochure
Neem contact op ▸

Taxatie Capelle

De waarde van uw vastgoed kunt u laten bepalen door onze taxateur. Voor de aankoop herfinanciering, verkoop of verbouwing van uw woning voeren we een taxatie Capelle voor u uit. De taxateur komt langs voor een complete opname van de woning. Dat gebeurt nauwkeurig volgens de officiële meetinstructies van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), waar ’t Goeie Huys Vastgoed bij is aangesloten. Samen met u nemen wij de belangrijke zaken door die van belang zijn voor de waardebepaling van de woning. Als makelaar Capelle weten wij dat het daarbij gaat om onder andere de ligging, de onderhoudssituatie en de afwerking van de woning.

Makelaar Capelle ook voor bedrijfshuisvesting

’t Goeie Huys Vastgoed houdt zich niet alleen bezig met de koop, verkoop en verhuur van woningen. Ook als u een bedrijfspand wilt kopen of huren, kunnen wij u hierbij helpen. Als Makelaar Capelle aan den IJssel zijn wij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen van de lokale en regionale vastgoedmarkt. Ons team kan zich verplaatsen in uw wensen, waardoor wij objecten kunnen adviseren die perfect bij uw wensen aansluiten. Het huren van een bedrijfspand geeft u veel flexibiliteit. Bij snelle groei van uw bedrijf is een huurcontract snel en gemakkelijk opgezegd.

Wilt u meer informatie over makelaar Capelle? Neem dan contact op met ’t Goeie Huys Vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, aankoop en verhuur van vastgoed. Ook voor het uitvoeren van een taxatie kunt u bij ons terecht. Het kantoor van 't Goeie Huys Vastgoed is in Capelle aan den IJssel gevestigd.

Neem contact op

Scroll naar boven