Mijn favorieten

Bedrijfsobject verkopen - verhuren

’t GoeieHuys heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen en verhuren van bedrijfsobjecten. Ieder object heeft zijn eigen doelgroep en specifieke kenmerken.
Naast de gebruikelijke activiteiten om het object onder de aandacht te brengen zoals een representatieve verkoop- of verhuurbrochure, plaatsing op onze eigen website en diverse gespecialiseerde sites, een bord op de gevel, brengt ’t GoeieHuys uw object ook onder de aandacht via social media zoals Facebook en Linkedin. Daarnaast is wellicht ons grote netwerk de belangrijkste tool om een geschikte koper of huurder voor uw vastgoed te vinden.
 

Zorgeloze verkoop of verhuur uw bedrijfsobject

De verkoop of verhuur van uw bedrijfsobject regelen wij zo zorgeloos mogelijk. Daarom vinden wij een goede communicatie tijdens de verkoop- of verhuurperiode belangrijk. Regelmatig evalueren wij met u en stellen, indien nodig, de strategie bij.  
Bent u van plan uw bedrijfsobject te verkopen of verhuren?
Wij adviseren u graag vrijblijvend over de te volgen strategie. Ook geven wij u een onderbouwd advies over een realistische vraagprijs of huurprijs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.