Mijn favorieten

Huis verkopen

Wij gaan ervan uit dat u niet iedere dag huizen verkoopt. Het is dan ook een spannende aangelegenheid. Uiteindelijk komen er veel meer zaken bij kijken waar u bij aanvang niet aan zult denken. Daarom is het ook heel verstandig om een gecertificeerde makelaar in te schakelen. Dit zorgt er voor dat u een realistisch maar ook goed onderbouwd prijsadvies ontvangt. Met onze inzet, en onze geadviseerde waarde, is het ons doel om zo snel mogelijk uw woning te verkopen.

We komen graag eens bij u op gesprek om kennis te maken. We zullen dan onze aanpak presenteren en het samensmelten met uw wensen. Ons doel is om te helpen waar het nodig is om zo samen tot een goed resultaat te komen.

’t Goeie Huys is actief op social media met een Facebookpagina. Wij gebruiken Facebook, omdat dit een instrument is waar we doelgericht de woning kunnen presenteren en we de woning bij heel veel mensen onder de aandacht brengen.

Wij besteden heel veel aandacht aan de presentatie van de woning. Dit heeft als reden dat de mens visueel is ingesteld. Als de presentatie van de woning perfect is biedt dit een grotere kans op verkoop! Bij de presentatie gaan we de doelgroep van de woning bepalen, en gaan wij u adviseren met welke presentatie we het beste uw doelgroep kunnen bereiken. Een professioneel woningfotograaf zorgt voor de foto’s, de 360 graden foto’s en de plattegronden. Tegenwoordig hebben we ook de mogelijkheid om een professionele video van uw woning te maken. De video heeft als voordeel dat de mogelijke kandidaat al een extreem goed beeld van de woning heeft, waardoor er meer kans is dat een bezichtiging meer oplevert.


Wij zijn een jong kantoor met enthousiaste en gedreven makelaars.
Wij hebben graag een duidelijke en open communicatie met u waardoor het voor iedereen duidelijk is wat de status is. Bij ons stopt de dienstverlening niet na het tekenen van de koopovereenkomst, wij regelen en begeleiden ook nog de eindinspectie, wij controleren voor u de stukken van de notaris en proberen er met de overdracht bij de notaris bij te zijn. Kortom als u uw huis bij ons te koop zet, heeft u een zorgeloze verkoopperiode. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u met een voldaan gevoel terug kunt kijken op de verkoopperiode.